Lifestyle Xperience.tv

Geen produkten in bestelling

 

Contactgegevens
Hapjes bestellen
Catering Kerst
BBQ catering
High tea
Hapjes plateaus
Lunch
Drank bestellen
Koud buffet
Warm buffet
Koud/Warm buffet
Indisch buffet
Tapas buffet
Italiaans buffet
Grieks buffet
Sate buffet
Stamppottenbuffet
Artiesten
Kaas bestellen
Catering bedrijfsfeest in Soest

Catering Soest is de partner voor het organiseren van uw bedrijfsfeest. 

Wilt u een spetterend bedrijfsfeest organiseren met catering? Catering Soest biedt u diverse mogelijkheden aan voor uw bedrijfsfeest. Wij verzorgen de catering op diverse feestlocaties in heel Nederland en adviseren u graag in uw keuze voor de juiste locatie.

Party Tent, Wedding Tent

Daarnaast kunnen wij een bedrijfsfeest verzorgen op elke door u gewenste locatie bijvoorbeeld in uw bedrijfshal, bedrijfsrestaurant of in een partytent op uw bedrijfsterrein. Betreft de catering bieden wij u diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een smakelijk bittergarnituur, amusehapjes en uitgebreidde buffetten. Wij hebben ervaring in het verzorgen van (bedrijfs)feesten tot 20.000 personen.

De complete verzorging van uw bedrijfsfeest en catering

Bij partycatering in uw bedrijf zorgen wij voor een volledige metamorfose door middel van stijlvol meubilair met exclusief tafellinnen, sfeerverlichting, groen- en bloemvoorzieningen en speciale decorinrichting. Afhankelijk van uw wensen richten wij de locatie in. Wij hebben alles in huis voor het verzorgen van een geslaagd bedrijfsfeest.

Verrassend entertainment tijdens uw personeelsfeest

Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan spraakmakend entertainment om uw bedrijfsfeest een groot succes te maken. Wij adviseren u graag in uw keuze voor een band, goochelaar of disc-jockey. U kunt bij ons online een filmpje bekijken en een fragment beluisteren. Klik hier voor onze artiesten>>>

Vrijblijvende prijsopgave

Indien u onderstaand formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de verscheidene mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijfsfeest. Wij maken aan de hand van uw wensen een offerte en organiseren graag uw bedrijfsfeest.

Offerte aanvragen
klik hier voor de mogelijkheden


klik hier voor de mogelijkheden

klik hier voor de mogelijkheden
klik hier voor de mogelijkheden
klik hier voor de mogelijkhedenklik hier voor de mogelijkhedenhoudt mij op de hoogte van aanbiedingen

Bekijk onze nieuwe website en assortiment hier.
//include("analytics.php");